I rather dance,

image81

Gänget borta på popadelica var visst snabba på att skicka ut materialet (eller så är det den numera svenskdanska postens förjänst), idag damp nämligen ett gäng med affischer och flyers ner i min brevlåda, och såhär ser de ut.
Jag tänkte börja med en gång och åka in till stan och börja sätta upp dem, det är så fint väder ute!

Ikväll vankas det supning under bordet av nyss fylld artonåring, jag ser fram emot det.

Popadelica

Detta måste lätt vara dagen bästa, vänta lite jag berättar det snart. Den första helgen i maj är det en popfestival uppe i jönköping som heter popadelica, dit ska jag och mian vänner åka upp för att avnjuta lite trevlig musik (bla. sambasssadeur och hidden cameras), men framförallt för att träffa vår käre vän pierre som bor där uppe!
Jag har dröjt ganska länge med att köpa biljetten och borde egentligen ha gjort det för länge sen, men det är inte något jag behöver oroa mig över längre! Jag fick ett mail idag att jag blivit utvald som ambassadör för popadelica, jag ska sätta upp lite affischer i krsistianstad och i åhus och får därmed en fribiljett. underbart!

Skåneresan är tillbaka

Hej jag vet att dte var längesen jag skrev nu, jag kom liksom av mig för ett tag sen och har inte riktigt kommit för mig att börja igen. Jag antar att det blir så när man går hemma hela dagarna, haha.
Igår så offentliggjorde vi ett nytt avsnitt av våran internetserie Skåneresan som jag skrivit lite om här tidigare. Det blev ett bra avsnitt, kanske vårt bästa hittils och det känns väldigt skönt. Det behövdes för att vi skulle lyckas göra en comeback (hoppas nu bara tivoli skriver om oss igen).

Den här gången har vi åkt till Kristianstad och gått konstrunda och jagat emos, mycket nöje!


RSS 2.0