@home

och nu är jag äntligen hemma. och så fort mina kära slutar jobba ska jag åka hem till henne och pussa på henne.

Bangkok

Sjukare än sjukast. Befinner mig i bangkok i en svit på 270 kvadratmeter, med 3 sovrum, 3 badrum, kök, vardagsrum, tvättstuga och 4 balkonger!
Sanslöst.
Förövrigt så älskar jag bangkok, det är en storstad på riktigt. Hi-tech sådan också med coola asiater överallt, och massvis med häftiga affärer. Bara en sådan sak att tunnelbanan går uppe i luften.
Idag har vi varit på en otroligt stor marknad under små hus, så den är ungefär lika mycket inomhus som utomhus och helt gigantisk. Köpte två snygga t-shirts för ca 50 kr, + en beatles väska för 40 kr. Agnes köpte snygga brillor för en tjuga. Billigt är bara förnamnet, och mina tröjor var inte ens kopior. Folk hade sina affärer (eller filialer) inne i marknaden.
Imorgon ska vi åka till det största köpcentret jag någonsin har sätt, vi var dit på smakprov idag. Det tog ca en halvtimme att bara gå igenom den första våningen (utan att kolla några affärer) och det finns sju stycken (våningar)!  
Jag är hemma igen på torsdag och jag missar er alla väldigt mycket!

/hugo

Still there

fortfarande i thailand, nu pa on koh samui. varmt ar det har nere, idag var det ca 35 grader hela dagen. Pa lordag aker vi till bangkok.

same same but diffrent

Jag har nu landat i thailand, i bangkok. Har ar klockan 20 over 8, hemma ar hon typ halv fyra. Jag sov inget alls pa planet, kunde inte, det var for varmt, sag pa Be kind rewind, den var gullig och bra. Jag ska latt sweda om mina egna favoritfilmer!
Om en timme drygt gar farden vidare mot koh samui, da kanske jag kan fa lite somn. Det tar dock bara ca en timme harifran dit, ah vad jag langtar efter en solig strand och en palm.

Mina drömmars ö



Om lite mindre än två timmar åker jag ifrån Åhus, Skåne, Sverige till hit, ön på bilden. En ö vid namn Koh Samui - Kokospalms ön (grovt översatt), den ligger i Siambukten i Thailand och det är verkligen ett paradis på jorden. Hit längtar jag alltid, och imorgon kommer jag ligga där på stranden, med en god bok i handen och ett svalkande glas isté vid min sida. Vi hörs om några veckor.

//Hugo


RSS 2.0