Några dagar senare

Nu har jag bott i lägenheten ett litet tag. Det känns otroligt skönt, och ganska konstigt. Eftersom jag inte får nåt internet förrän om 2 till 4 veckor. Roar jag mig med att kolla på LOST på projektorn. Jag har nästan sett klart hela säsongen, helevet också, Får se vad jag ska hitta på sen. Skolan går framåt, men jag är ivrig att börja nya projekt. Det vi håller på med nu är inte så jättespännande.

hur känns det nu?

Det magiska talet 26 är uppnått, om bara några timmar kommer jag ha min först egna lägenhet. Wow!

update

Här får ni en liten bildupdate på hur jag ser ut, notera den manliga skäggstubben. Annars är det mesta sig likt.


fotograf @ vincent

jaws

kände att det kunde vara najs att ha hajen här bakom. det är typ min favoritfilm

Nu snart, ja

På fredag får jag äntligen min lägenhet. Prövotiden i stockholm är över kan ma säga. Nu flyttar jag hit på riktigt. Det ska bli så otroligt häftigt med en egen lägenhet, en aldeles egen liten etta på gärdet. Åh vad jag längtar! Jag spricker.

Posten

Fick ett brev, ett riktigt ordentlig vaderat brev. Det kom idag, från england. Pappa hade skickat det. I det vaderade gula brevet låg en skiva i härligt pappomslag, ett väldigt fint omslag, med gruppen Glasvegas. Hade aldrig hört talas om gruppen men blev såklart glad när det kom en skiva på posten. Så lätt nyfiken stoppade jag in den i datorn och mötes av en slags rock inte helt olik spiritulized. dvs ganska bombastisk. Jag har bara hunnit med en genomlysning och det jag hört gillar jag. Inte det bästa jag lyssnat på, men ändå intressant. Annars kan man ju alltid titta på omslaget!


CSN

Ja, äntligen bekräftar csn att de har fått in min studieförsäkran. Vilket innebär att jag kommer få mina pengar inom kort. Äntligen!


Pepp på Preppy

I söndags strosade jag runt på söder, fick syn på en blazer/kavaj på weekdays second-hand avdelning, och tänkte jisses vad snygg. Den måste jag prova. Fast den kommer säkert inte passa. Men det gjorde den. 400 kr fattigare klev jag nöjt ut ur affären och konstaterade att hösten kommer bli jävligt preppy.


cam-bild på skönheten, bättre bilder kommer kanske senare

den här stan som gör mig så hög

Det är tidig torsdagmorgon, jag ska snart åka till meterfilms studio och börja hjälpa till på repetitionerna av "vem kan skå filip och fredrik". Jag är ganska snuvig, men min gudmor har gett mig örtmedeciner och halstabletter så dte ska nog gå bra ändå.

RSS 2.0