go kungen

image105

Tetris -

Igår byggde vi våra skattjaktsdräkter, vi ska vara tetrisblock. de blev väldans fina.

här får ni ett smakprov:

image104

Parken - åt helvet med himlen

Detta är så sjukt jävla bra. Jag är helt förtrollad/förhäxad. Parkens debutsingel 'åt helvete med himeln' är så grym att alla borde höra den. Så förbannat bra!


åt helvete med himlen
om ni inte släpper in mig
jag höll stadigt men jag tappade taget
och det var långt ner



image102
>>högerklicka på bilden för att ladda hem låten<<<

23.22

jag känner sån skuld och skam för allt det jag borde göra men inte har gjort, press från alla håll och kanter. slitningar mellan en massa olika saker. och frmaförallt är jag så otroligt trött. jag skulle vilja gå och lägga mig och sova i hundra år,

Retrospective

Denna listan lånade jag friskt från felicia, man ska inte glömma (eller gömma) sitt förflutna.


För 5 år sedan...
Var jag fjorton år gammal. Vilken klass är det man går då? Sjuan? Jag tror det. Jag var ganska mobbad och hade det rätt jobbigt. Minns inte så mycket från den tiden faktiskt.

För 3 år sedan...
Var jag sexton år gammal, jag var hårdrockare, hade långt hår och toppbetyg.

För 2 år sedan...
Var jag 17 år gammal. Första året på gymnasiet var nästan helt avklarat. Jag hade bra självkänsla för första gången på väldigt lång tid. Jag var ihop med min första flickvän och var lyckligare än någonsin. Jag skulle på festival för första gången i mitt liv. Jag hade även skjutit upp allt skolarbete till slutet men lyckades på nåt sätt få ordning på det hela och få MVG i allting på nåt konstigt sätt.

För 1 år sedan...
Var jag arton och besökte krogen för första gången i mitt liv. Hade upptäckt Bright Eyes och vad ångest var på riktigt. Hade ett sms förhållade som var dömt att misslyckas och undrade varför jag aldrig kunde hitta någon just för mig. Jag såg fram något otroligt mot festivalsommaren och lyssnade på mer Jens Lekman än som var hälsosamt.

För 3 månader sedan...
Slet jag med mitt projektarbete och var trött ur leda på det. Hånglade med moa så mycket som jag hade möjligt till.

Igår...
Genomled jag min systers konfirmation som var otroligt tråkigt. Efteråt på bjudningen här hemma sysselsatta sig jag robin och anton oss med blandannat att spela kubb där jag vann alla tre gångerna. vi gick för att köpa glass men det ända vi hittade var en igelkott. vi avrundade kvällen med att dricka öl och spela TP. "Vad kallades de 12 män som följde Jesus - Apostlar, Lärjungar eller Groupies?"

Imorgon...
Åker jag till stockholm...

Om ett år...
...bor jag där och är förhoppningsvis lika lycklig som nu.

Åka till stockholm

Imorgon åker jag upp till hufvudstaden, för att på tisdag gå på en intervju jag har blivit kallad till.
Det är för en utbildning till TV-producent som jag har sökt, jag tycler det är helt otroligt häftigt att jag har blivit kallad!
Jag ser även fram emot att få åka tåg, jag älskar att åka tåg. Hoppas jag åker framlänges. På tåget ska jag börja skriva på en nytt filmmanus hade jag tänkt, 'Johan och Rebecca' ska det nog heta. Annars ska jag titta på utsikten, göra lite skolarbete och lyssna på P3-dokumentärer. Det är mitt absolut bästa tidsfördriv nu förtiden. Jag har laddat hem alla deras podcasts och kan numera allt om Lasermannen, Skandia-affären, Bordellhärvan, Det Svenska Kärnvapenprogramet, Skomakarligan osv.
Ladda hem du med och bli duktigt allmänbildad, de är skitbra!
Sen ska jag nog förbereda mig lite inför intervjun med, fast jag kör nog mest på att vara mig själv, vara öppen och ärlig. Det brukar funka.

Så gott folk, önska mig lycka till så kanske ni får se Skåneresan på SVT en vacker dag :)

image101

Somrigt värre!

Idag har jag (och mamma) varit och köpt lite nya kläder (och skor).

Fina och somriga. Byxorna är inte nya!

image92
Tröja från resteröds, hatt från hm, skor från kawasaki

image100
Skor från kawasaki

image95
Tröja från hm



Bonusbilder:



Ironi (?)

Haha, när tillochmed PC för alla hyllar Macbook pro som världens bästa dator vet man att Steve Jobs är på rätt spår.

Länk

Testing testing

Hej jag testar att lägga upp några bilder (3) för att se hur det blir. Fråga mig inte varför.






Eller jo, gör det förresten.

Nämen titta!

Ja just det, jag kände för att bloggen behövde en lite ny fräsch look så att jag ska få lust att skriva här igen. Vad tycks?

KY

Detta är helt otroligt, så jävla kul! Nyss för kanske en kvart sen så ringde det ett samtal från stockholm till min mobil. Det var från medieinstitutet, jag har bilivit kallad till intervju uppe i sthlm den 20:e maj till utbildningen jag har sökt (tv-producent). Så himla roligt och häftigt, ett steg längre på vägen. huvudstaden here I come!

illustration in making - del 2: färgklick

uppdatering så här på kvällskvist, testade att färglägga min metaldiggande jätte, blev rättså fint, kanske. vi får se hur han blir, well well. ett stycke bild var det här



riddarna är vita av skräck!
image85

illustration in making - del 1: kladd på en mattelektion

hej, idag när jag satt på min mattelektion hade jag fruktansvärt ont i huvudet och kände febervarningar.
jag hade precis fått tillbaks mitt senaste matteprov ang. derivationer (jag fick ett g) och vår lärare karl stod och gick igenom skiten. eller nej vänta det var ju lite senare. aja, vi hade precis gått igenom provet, jag hade fortfarande ont i huvudet och skulle börja räkna på talföljder.
Som alltid när jag börjar med en A eller B uppgift så ritar jag en liten symbol eller sak runt just de uppgifterna, den här gången fick det bli ett litet torn. Det visade sig sen dock att det var mycket roligare att rita än att räkna, så jag fortsatte. Bredvid tornet hamnade en stor elak jätte som skrattade och gillade metal (tror jag). tornet blev befolkat av små rädda riddare. jag blev så nöjd med den lilla teckningen att jag bestämde mig för att scanna in bilden och rita om den i illustrator för att jag sedan ska kunna trycka den på en tröja!

och här kommer bloggen in i bilden, jag tänker nämligen ger  mer eller mindre regelbundna uppdateringar om  hur arbetet går, skärmdumpar och sånt.

Här har vi orginalbilden från mitt mattehäfte inscannad
image83

Och såhär långt har jag kommit hittills :)
image84



Inspiration till bilden har jag fått från spelet castle crashers, herman hedings jättar (som hade ful-roliga t-shirts med tryck) och min egen huvudvärk.


/h

RSS 2.0