Allgunås

Nu åker jag iväg bortåt uppåt in i skogarna. Där gömmer jag mig en vecka, fiskar, läser, spelar brädspel, dricker öl och njuter av livet. Vi ses på lördag

Espadrillos

Alldeless nyss beställde jag mig ett par fina sommarskor av sorten espandrillos. Sköna och funktionella sommarskor som tål väder och vind. De kommer bli perfekta när jag ger mig av på semester till Thailand och här hemma med för den delen!

De inhandlades på den svenska sidan Creme de la creme, 295 kr fick jag ge för dem och de kommer dimpa ner i min brevlåda om några dagar. Ytterst trevligt.


Blå espadrillos som snart kommer pryda min fötter

25 juni

DAGENS KLÄDSEL: bekvämt;
DAGENS ACCESSOARER: allers korsordstidning;
DAGENS FRISYR: nytvättat;
DAGENS BEKÄNNELSE: jag är mer nörd än jag borde;
DAGENS BOK: (still) midnattsbarnen;
DAGENS FILM: stuart little;
DAGENS MUSIK: sommar i p1;
DAGENS SYSSELSÄTTNING: Otrolig kul harry potter hyllning;
DAGENS VILL HA: moa;
DAGENS DROG: glass;
DAGENS KÖP: glasstrut;
DAGENS HUMÖR: seg;
DAGENS OLYCKA: brustet nagelband, det blödde;
DAGENS LYCKA: MOA;
DAGENS ÅTERSEENDE: ola och gammal klasskamrat;
DAGENS SKATT: inget direkt;

Somliga nätter

Vissa kvällar är livet fint. Som ikväll tillexempel när pulp fiction går på tv. Så underbart bra. Den tillhör definitivt top 5 av mina favoritfilmer. Bara musiken är anledning nog att se den. Men allt det här behöver jag ju igentligen inte berätta.


22 juni

DAGENS KLÄDSEL: flickvännens tshirt;
DAGENS ACCESSOARER: ipoden;
DAGENS FRISYR: knullrufs;
DAGENS BEKÄNNELSE: jag saknar käck
DAGENS BOK: midnattsbarnen;
DAGENS FILM: end of evangelion;
DAGENS MUSIK: poupe de cirque de sone;
DAGENS SYSSELSÄTTNING: lösa korsord ev. spela carcassonne;
DAGENS VILL HA: mer tid i skåne;
DAGENS DROG: te, alltid te;
DAGENS KÖP: nää;
DAGENS HUMÖR: glad;
DAGENS OLYCKA: inget direkt;
DAGENS LYCKA: MOA;
DAGENS ÅTERSEENDE: bröderna thelander;
DAGENS SKATT: min älskling 

Midsommar

Idag är det midsommarafton, fast kanske snarare ikväll, men men. Jag ska åka iväg med moa och hennes familj till landö för att fira denna svenska högtid med deras släkt. Jag sitter för närvarande hemma hos min älskling, vi ska åka om en halvtimme. Jag ser fram emot det.

Glad midsommar på er allihopa!

F R FAN

Shit, fra-lagen gick igenom. Fem steg bakåt sverige. Jag trodde att de svenska politikerna skulle få upp ögonen nu lite när så mycket fokus ligger på kina. Men tydligen inte. Storebrosamhället snart i en telefon/sms/dator/brev/intigritet nära dig! 

onsdags(va)no(i)r

Idag är en ganska fin dag, och jag sitter hemma som alla andra dagar eftersom jag inte har något jobb. För att inte helt dö i tristess (ty alla mina vänner jobbar eller är iväg) så försöker jag hitta på små saker att roa mig med. Igår när det regnade så mycket satt jag vid datorn så gott som hela dagen och hittade ett ganska vanebildande och roligt spel. Det går ut på att man ska bygga en liten by, samla resurser för att bygga nya saker, och sedan kriga mot andra närbeligande byar. Finessen med det hela är att allt är online, så alla andra byar i spelets styrs av någon annan. Att bygga saker tar såklart lång tid, och det står hur lång tid det tar innan en sak är färdigbyggd, i real tid, så står det att den är klar om 23 minuter. Tar det verkligen 23 riktiga minuter innan den är klar, och just det att det tar sån tid är nog det mest roliga, hur konstigt det än låter. För det gör att man sitter på nålar och väntar och ser den där lilla timern tickar ner, sekund för sekund...

Som ni hör är jag ganska uttråkad, men idag tänkte jag rycka upp mig lite och göra något mer vettigt, jag ska klippa gräsmattan, och få lite sol på mig.

min stad

alltså, jag fattar inte riktigt grejen med det här, men iallafall dett är min stad

HUGOTROPOLIS


och ju oftare någon klickar på den här länken, desto större blir staden. låter väldigt meningslöst, haha

världens bästa krog

I sveriges kristnaste stad finns (såvitt vad jag vet) även sagda lands (och kanske världens) bästa krog. Bongo heter den, och för någon månad sedan var jag, håkan, jennifer, henke och calle där och rumlade runt. utnyttjade happy-hour dansade till marcus krunegård, diggade jens lekman och chillade under gasolvärmarna.

varför drar jag då upp detta nu då? jo för att jag gärna hade åkt dit igen och för att jag nyss hittade en bild på mig och henke som nadia hade tagit vid sagda tillfälle. fint



 
smått onyktra pågar på klubb bongo


Helt otroligt,

Jag säger bara detta mina vänner, det är helt otroligt, helt sjukt. Klockan tjugo i tio ringde de mig från medieinstitutet i stockholm, JAG HAR KOMMIT IN!
Det är helt fantastiskt jag har kommit in på en av de bästa medieutbildningarna i hela sverige! jag är sjukt glad!
sthlm, here I come!

Fy fan vad jag är bra!

...ja för jag har nyss tagit studenten och det känns otroligt skönt och kul!


ikväll blir det fest!

(betygen var bra de med) 

GOTYE - HEARTS A MESS [musiktips]

Snubblade nyss över videon till Gotyes låt 'Hearts a mess', och den är helt otrolig! Låten har jag lyssnat på nu ett tag och bara den är underbar, men den här videon är verkligen något utöver det vanliga och passa perfekt till låten.

njut:


Och vill ni lyssna på låten mer gånger så finns den här till ert förfogande

>>>[mp3] GOTYE - HEARTS A MESS<<<

S!ESTA 08

Här kommer lite blandade och för all del utvalda bilder från siestafestivalen som jag varit på största delen av förra veckan. Dessa är tagna med min digitalkamera, jag tog också med en engångskamera, men de bilderna dröjer ett litet tag eftersom det måste framkallas först. jag är spänd på resultatet.
nåväl, ni får nöja er med dessa så länge.

image106

image107

image109



image108

image110

image111



image113

image114

image115


puss

RSS 2.0